Testimonials

" Bedankt voor de meer dan efficiŽnte verkooptraining die ik dankzij u heb mogen genieten. Zeker voor een persoon als ik die al jaren actief is op het gebied van sales, geeft deze motiverende tweedaagse sessie een uiterst verruimende en verfrissende kijk op verkoop. "
Tom Neyssen-Masson, First Immo
" Ik heb dankzij de training een beter zicht gekregen op de verschillende fasen en op het verloop van een onderhandelingsproces. Door het vormgeven van deze opleiding als een interactieve training werd een stevige aanzet tot praktijktoepassing gegeven. Een woord van respect en waardering ook voor de trainer, Dirk Claes, die door zijn vakkennis en zijn dynamiek continu de deelnemers wist te boeien. Proficiat! "
Rita Roosen, Unitdirecteur O.L.V. Ter Engelen, via Amelior
" Duidelijk en op maat van ieder individu in de groep, veilig en toch uitdagend"

" Vlot, verbaal heel sterk, sympathiek maar toch kordaat. Betrekt de mensen in het gesprek zodanig dat de aandacht niet verslapt. Puik werk! "

"Zeer toffe en aangename manier van trainen, aangevuld met praktische situaties en tips. De trainer kende de bedrijfsstructuur zeer goed waardoor hij zich goed in onze situatie kon inleven en hierop perfect kon inspelen."

" Onmiddellijk inzetbaar in de praktijk. Gaat voort op dagelijkse problemen in de telefonische communicatie. Zelden een betere opleiding gehad. De perfecte trainer voor deze opleiding!"

" Zeer gemotiveerde en aangename manier van lesgeven. Zeer dynamisch."

" Alle mogelijke vormen van sociale interactie worden op een dieper niveau behandeld en dit aan de hand van veel realistische en levensechte situaties."

Christelijke Mutualiteit

Contact Info


Eye For People BVBA
Provinciale Steenweg 189
2627 Schelle
BelgiŽ
info@eyeforpeople.be